thisizmax
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Offical Forum Thisizmax

HomeSearchLatest imagesRegisterLog in

Cilët janë Hakerat më të njohur të gjitha kohërave?

Go down 
3 posters
AuthorMessage
ARGONIT
Moderator
Moderator
ARGONIT

Male Number of posts : 128
Job/hobbies : footboll/sex
Humor : counter-strike / lips kissing :)
Registration date : 2009-01-08

Cilët janë Hakerat më të njohur të gjitha kohërave? Empty
PostSubject: Cilët janë Hakerat më të njohur të gjitha kohërave?   Cilët janë Hakerat më të njohur të gjitha kohërave? I_icon_minitimeMon Jan 12, 2009 4:54 pm

Kevin Mitnik - Ministria e drejtësisë e SHBA e kishte shpallur atë kohë si kriminelin kompjuterik më të kërkuar të të gjitha kohërave. Kur i kishe 12 vjet kishe gjetur mënyrën se si të mashtrojë "Punchcard" sistemin që atë kohë përdornin autobusat, dhe Mitnik e kishte shfrytëzuar për tu vozitur pa pagesë nëpër Los Angeles. Në shkollën e mesme mirrej me mashtrime telefonike. Mashtrimin e parë më të madh, ku kishte përfituar me miliona dollarë e kishte kryer në vitin 1979. Një kohë kishte filluar edhe ta përgjonte FBI, cka kishte konstatuar se ai ishte gabimi më i madh i tij. Ishte arrestuar dhe burgosur për 5 vite. Sot ai mirret me mbrojten në internet tek disa firma më të
mëdha në botë.

Cilët janë Hakerat më të njohur të gjitha kohërave? Kevinmitnik

2. Jonathan James - Është njëri ndër të parët e akuzuar për hakerizëm edhe atë si 16 vjeçar. Kishte arritur të futet në Ministrinë e mbrojtjes së SHBA duke i infektuar me "trojan". Disa herë ishte kyqur edhe në serverat e NASA. Ndër shumë denimet, ai ishte gjykuar edhe me ndalimin e përdorimit të kompjuterit.

Cilët janë Hakerat më të njohur të gjitha kohërave? Jonathanjames

3. Kevin Poulsen - i njohur edhe si Dark Dante i cili me aktivitetet e tija kriminele me kompjuter kishe fotuar një "Porsche", duke i marrë të gjitha linjat telefonike, 102, në një radio stacion në Los Angelos, kusht i cili për të fituar çmimin Porsche. Zyrtarisht njihet edhe si i vetmi Haker i cili ka arritur të hyjë në bazën e FBI. I arrestuar edhe i gjykuar me 5 vejt burgim. Pasi doli nga burgu, ndihmoi policinë për të zbuluar dhe kapur pedofilët në internet.

Cilët janë Hakerat më të njohur të gjitha kohërave? Kevinpoulsen

4. Linus Torvalds - Njëri ndër themeluesit e sistemit operativ me emër të njejtë "Linux", i cili edhe ka marrë emrin e tij. Për dallim nga të tjerët, ai dijen e tij nuk e ka përdorë për të përfituar materlialisht, por përdorusve t'i ofrojë një sistem operativ pa pagesë, çka dhe "Linux" është. Bën pjesë në vizionarët kompjuterik të cilët me ndikimin e tyre kanë përparuar shumë teknologjinë kompjuterike.

Cilët janë Hakerat më të njohur të gjitha kohërave? Linustorvalds

argonitt.
Back to top Go down
http://cubanteam.110mb.com
najke
Admin
Admin
najke

Male Number of posts : 66
Registration date : 2009-01-07

PostSubject: Re: Cilët janë Hakerat më të njohur të gjitha kohërave?   Cilët janë Hakerat më të njohur të gjitha kohërave? I_icon_minitimeMon Jan 12, 2009 5:05 pm

thenks per post , ma merr menja qe shum njerzve i inetereson
ky tripi hakerave Shocked
Back to top Go down
ARGONIT
Moderator
Moderator
ARGONIT

PostSubject: Re: Cilët janë Hakerat më të njohur të gjitha kohërave?   Cilët janë Hakerat më të njohur të gjitha kohërave? I_icon_minitimeMon Jan 12, 2009 5:43 pm

kujt i pelqen haker`imi i pelqen me dit per hakerat e par Smile..
prej qytyne kan vazhdu hapat e hacker`imit Razz
Back to top Go down
najke
Admin
Admin
najke

PostSubject: Re: Cilët janë Hakerat më të njohur të gjitha kohërave?   Cilët janë Hakerat më të njohur të gjitha kohërave? I_icon_minitimeMon Jan 12, 2009 5:47 pm

une jom i kallt mas hackit valla qata em interesojn
shum qitoo sene Twisted Evil

sipas mendimit tem sen mat fort se hacki ska
nese perdoret per qellime t'mira Laughing
Back to top Go down
ARGONIT
Moderator
Moderator
ARGONIT

PostSubject: Re: Cilët janë Hakerat më të njohur të gjitha kohërave?   Cilët janë Hakerat më të njohur të gjitha kohërave? I_icon_minitimeMon Jan 12, 2009 5:48 pm

ma heret u pata smu per hack Smile
kisha qef me dit gjithqka:S
e lypsha ton diten en net ..
tash sma nin fort;.
kom qef mi percjjell qito senet elementare etc.
Back to top Go down
najke
Admin
Admin
najke

PostSubject: Re: Cilët janë Hakerat më të njohur të gjitha kohërave?   Cilët janë Hakerat më të njohur të gjitha kohërave? I_icon_minitimeMon Jan 12, 2009 5:49 pm

valla une gjith jom kon i kallt mas hackit munona
gjith me gjet sene sa mat reja per hack

shum o trip sen , me dit me perdor hackin per tmir cheers
Back to top Go down
Max-Admin
Admin
Admin
Max-Admin

Male Number of posts : 192
Job/hobbies : Rap
Humor : Basket

PostSubject: Re: Cilët janë Hakerat më të njohur të gjitha kohërave?   Cilët janë Hakerat më të njohur të gjitha kohërave? I_icon_minitimeMon Jan 12, 2009 11:01 pm

zdi qa sem bojke diqka pc mos u kon naj njoi pej qitynve Razz uhauhahua Razz jo em pelqen hack veq jo teper si kta po mi mujt mi dit do sene mos me pas prob. thenx per post king
Back to top Go down
https://thisizmax.forumotion.com
ARGONIT
Moderator
Moderator
ARGONIT

PostSubject: Re: Cilët janë Hakerat më të njohur të gjitha kohërave?   Cilët janë Hakerat më të njohur të gjitha kohërave? I_icon_minitimeMon Jan 12, 2009 11:57 pm

kena na hakera Razz amo jo qishtu , e kena bomm3rangun qe ti qet n2 gujt weba`t e shkive rusve etc : ).
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Cilët janë Hakerat më të njohur të gjitha kohërave?   Cilët janë Hakerat më të njohur të gjitha kohërave? I_icon_minitime

Back to top Go down

Cilët janë Hakerat më të njohur të gjitha kohërave?
Back to top 
Page 1 of 1